9 maatregelen van energy-saving voor document machines die u zou moeten weten

April 6, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over 9 maatregelen van energy-saving voor document machines die u zou moeten weten

Het energiebehoud en de consumptievermindering van ondernemingen zijn een essentieel segment. Nochtans, als u geen goede energy-saving en van de consumptievermindering maatregelen kunt vinden op het ogenblik, hoe u mensen kunt niet bezorgd maken! Is er om het even welke manier om uw problemen op te lossen? Neem samen een blik.

 

Negen maatregelen van energy-saving voor document machines

  • Optimalisering van document machine vacuümsysteem

Elke document machine heeft vacuümpompen en vacuümsystemen. De machtsconsumptie van het vacuümdiesysteem van de document machine is gelijkwaardig aan de macht door de aandrijvingsdocument machine wordt verbruikt. Daarom door de optimaliseringsconfiguratie van de vacuüm het pompen vraag en vacuümgraad diverse delen van de document machine te versterken, kan een significante hoeveelheid energie onder hetzelfde totale dehydratiebedrag worden bespaard.

  • Chemische het mengen zich energy-saving

Het mengen van natte eindchemische producten dichtst aan headbox resulteert in hoogte mengt efficiency en laag energieverbruik. Het traditionele het mengen zich systeem impliceert het toevoegen van chemische producten aan de materiële pijp van headbox, resulterend in een langdurige vertragingtijd. Met behulp van de belangrijkste pijp van headbox, wordt de het mengen zich tijd van de stroom van de dunne modderinjectie beduidend verkort, is de afstand kort, is het energy-saving effect goed, en het mengen zich is zelfs.

  • Vacuümenergy-saving van zuigingstank

De vacuümgraad van de zuigingstank is lager dan dat van de vacuümrol, maar het vergt transmissie om de het glijden wrijving te overwinnen en de transmissieenergie te verbruiken. Vergeleken met de traditionele platen van de hiaatdekking, kan de nieuwe speciale geperforeerde vacuümdoos van de dekkingsplaat de dehydratieprestaties beduidend verbeteren bij overeenkomstige posities en eenheidsenergieverbruik verminderen.

 

De reden voor de hogere efficiency ligt in het grote openingsgebied en de stabielere vacuümgraad op de volledige dekkingsplaat; Bovendien die kan de speciale oppervlaktemorfologie van dit het openen de dikte van de waterfilm beduidend verbeteren van de binnenoppervlakte van het gevormde netwerk wordt geschaafd, waarbij de vochtigheidsherwinning van het document Web wordt geminimaliseerd. Aan het eind van het vormende deel, door de positie van de hoge vacuümtank van de waterzuiging te veranderen en direct het te installeren onder de document het leiden rol die, kan de boog vacuümstreek de het glijden wrijvingkracht verminderen door vacuüm van het draaddeel te pompen wordt veroorzaakt, en kan de bovenmatige energieverbruik en vochtigheidsherwinning van het document op het laatste eind van het draaddeel aan een minimum controleren. Vergeleken met traditionele vacuümdozen, kunnen de gebogen dekkings vacuümdozen het energieverbruik van het vormende deel beduidend verminderen.

  • Energieverbruik en energy-saving technologie van de perssectie

Over het algemeen, voor elke 1%-verhoging van de droogte van de perssectie van het document Web, kan de snelheid van de document machine met ongeveer 50m/min.-Schoenpers worden verhoogd kan droogte met 6% ongeveer gewoonlijk verhogen, zo betekent het dat de schoenpers de maximumsnelheid met ongeveer 300 m/min kan verhogen. Nochtans, vóór het overschakelen op schoenpers of het verhogen van de snelheid van de document machine, is het noodzakelijk om het transmissiemateriaal bij te werken, de dehydratiecapaciteit van de vormende sectie te verbeteren, en de operationele prestaties van de drogende sectie te verbeteren.

 

Één van de belangrijkste voordelen van micro- schoenpers is dat het voor minimale wijzigingen aan de bestaande persstructuur toestaat, vernieuwingswerkbelasting en onderbreking, vermindert en de behoefte elimineert om de kraan bij te werken. Op een document machine met een volledig bespuitend apparaat van de breedtestoom in de dringende sectie wordt uitgerust, kan het zijvochtigheidsverschil over het algemeen door meer dan 80%, en de droogte van de document Webverhogingen door 2 5%~3.0% worden verminderd die. Na het drukken, heeft het document Web een hogere droogte, die de stoomconsumptie in de drogende sectie verminderen; Voorts door het aantal document onderbrekingen te verminderen, zijn de operationele prestaties beter en de energie wordt bespaard.

  • Energie - besparing het drogen technologie

De drogende die cilinder met meerdere kanalen door het Nationale Laboratorium van de Verenigde Staten wordt ontwikkeld kan productiecapaciteit met 50% verbeteren in vergelijking met traditionele drogende cilinders, en kan productiecapaciteit met 20% ongeveer verbeteren in vergelijking met drogende die cilinders met onstuimigheidsstaven worden uitgerust. De traditionele drogende cilinders bevatten gecondenseerd water, dat een barrière van de hitteoverdracht wordt.

 

De nieuwe drogende cilinder met meerdere kanalen is uitgerust met vrij kleine kanalen dichtbij de binnenoppervlakte van de drogende cilinder, die beduidend de dikte van de gecondenseerde laag vermindert en de oppervlaktetemperatuur van de drogende cilinder verhoogt, daardoor verbeterend de efficiency van de hitteuitwisseling.

 

Tijdens deze technologische transformatie, zijn de vereiste kosten slechts 20% van de onlangs geïnstalleerde drogende cilinder. Vergeleken met de traditionele drogers van gietijzeryankee van dezelfde grootte en stoomdruk, hebben de drogers van roestvrij staalyankee een 25% aan 30%-verhoging van de coëfficiënt van de hitteoverdracht en verdampingscapaciteit. Tijdens het volledige het drogen proces, kan de het drogen capaciteit met een gemiddelde van 10% aan 15% worden verbeterd;

 

wegens het roestvrij staalmateriaal dat de totale massa van de drogende cilinder vermindert, evenals thermische inertie en hitteoverdrachtweerstand vermindert, is de efficiency van de drogende cilinder zeer beter. Bovendien is de vereiste transmissieenergie lager en gemakkelijk te installeren. Tegelijkertijd, wegens het roestvrij staalmateriaal dat kan om het hitte en drukeffect absorberen dat een reeks problemen in de gietijzer drogende cilinder veroorzaakt, is de veiligheid hoger.

  • Het energy-saving effect van de technologie van de frequentieomzetting

Nadat de intermitterende pulpmaalmachine met de omzetting van de motorfrequentie wordt gewijzigd, keurt het een fundamenteel verenigbare processtroom en een werkende tijd, met een uitvoerig energy-saving tarief van ongeveer 25% goed. De veranderlijke verordening van de frequentiesnelheid van de dunne modderpomp is efficiënte energy-saving en een consumptie die technologie, met hoge energy-saving efficiency verminderen, die al verspild kan bijna bewaren elektrische energie wegens ontwerpovertolligheid en veranderingen in dosering.

 

In conventionele klepcontrole, als de motorsnelheid constant blijft, wordt de bovenmatige elektrische energie verloren door de energie van het schot van de datatransportbesturingklep; En de veranderlijke frequentiecontrole, die automatisch de snelheid van de dunne modderpomp volgens procesvereisten aanpast, heeft bijna geen bovenmatig energieverlies.

  • De natte optimalisering van de einddehydratie

Het energieverbruik voor het verwijderen van 1kg van water uit de dringende sectie is gewoonlijk vijf keer dat van de vormende sectie; Het energieverbruik voor het verwijderen van 1kg van water uit de drogende sectie is 25 keer dat van de vormende sectie. Daarom vanuit het perspectief van energiebehoud, is het noodzakelijk om de geoptimaliseerde toewijzing van dehydratie in de vormende sectie, dringende sectie, en drogende sectie te versterken.

  • Controle van het drogen van dauwpunt

Het dauwpunt van waterdamp in de kap bepaalt de efficiency van de hitteuitwisseling, die ook door de ventilatieventilator wordt beïnvloed. Versterken van de meting en controle die van de status van het dauwpunt binnen de document machinekap, de efficiency van de hitteuitwisseling van het het drogen proces de optimaliseren, is voordelig voor energiebehoud. Ondertussen, kan het optimaliseren van kapcontrole betere het drogen kwaliteit en meer eenvormige productkwaliteit verstrekken.

  • Vacuümrolenergie - besparingstechnologie

Het grootste deel van het energieverbruik van vacuümrollen is verwant met vacuümconsumptie. De hoeveelheid vacuüm door de vacuümrol wordt geeft van ongeveer de helft van het totale die vacuüm rekenschap voor het vormende deel wordt vereist gebruikt dat. Het energieverbruik van vacuüm zal met de verhoging van de werkende snelheid en de vacuümgraad van de document machine stijgen. Hoofdzakelijk wegens de ononderbroken evacuatie van de hiaten in shell van de vacuümrol tijdens omwenteling, ongeveer 2/3 van de lucht moet worden geëvacueerd.

 

De lineaire boring op vacuümrolshell minimaliseert vochtigheidsherwinning. Zonder het gebruik van kegelgaten, stijgt de droogte van het document Web na het overgaan door de laagrol met 1% aan 2%; Onder dezelfde vacuümgraad, is het luchtvolume van rechte gatenshell kleiner, en de vacuümdalingen van het stroomtarief door ongeveer 10%. De grote oppervlakte van het kegelgat vacuüm openen zal het energieverbruik van de vacuümrol verhogen. Gewoonlijk, ongeveer 60% van het openingsgebied kegeluitbreiding, hoofdzakelijk is om de drainagecapaciteit van het dehydratieproces te verbeteren.

 

Conclusie

De ontwikkeling van de papierindustrie vereist significant energieverbruik. om groene ontwikkeling te bereiken, is het noodzakelijk om de technologie en de structuur van document machines op de bestaande basis te optimaliseren, diverse energy-saving en van de consumptievermindering maatregelen ten uitvoer te leggen, en doeltreffende controle van productieenergieverbruik te verzekeren zonder productieefficiency te beïnvloeden.