Hoe te om de efficiency van de document machine om de deken te drukken te beïnvloeden?

March 15, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de efficiency van de document machine om de deken te drukken te beïnvloeden?

 

Wat weet u over de werkende efficiency van de document machine? De correcte selectie van de persdeken is één van de factoren die de werkende efficiency van de document machine beïnvloeden. Vandaag toon ik u zeven manieren om de werkende efficiency van de document machine zonder valse of „geavanceerde“ suggesties te verbeteren. Het is enkel gekke en uitvoerbare raad.

 

Wat is document machineefficiency?

Verscheidene de industrienormen bestaan globaal

 • Zorgvuldig ben wanneer het vergelijken van aantallen
 • Bepaal als uw interne bedrijfmethode een wijziging van een norm is

 

De meeste methodes gebruiken het product van tijd en materiële efficiency genoemd algemene efficiency

 • De tijdefficiency riep ook uptime of beschikbaarheid
 • De materiële efficiency riep ook eerste kwaliteit of percenten verkoopbaar

 

De verschillen in methodes zijn gewoonlijk van

 • Hoe de beschikbare tijd wordt berekend
 • Hoe de productie wordt bepaald
 • En als een snelheidsfactor wordt gebruikt

 

Hoe te om aangewezen dekens te selecteren?

 • Er zijn vele fabrikanten van dekens, en de types en de modellen van dekens zijn verblindend.

 

 • De selectie van dekens hangt van de verscheidenheid, hoeveelheid, oppervlaktevereisten van het geproduceerde papier, de aard van de pulp, het type van het drukken, het gebruiksmilieu af van de dekens, en de het schoonmaken voorwaarden.

 

 • Wanneer het selecteren van dekens, zouden de technische parameters van de document machine als basis moeten worden genomen om de dekens beter om te maken aan de daadwerkelijke behoeften van de document machine te voldoen, om de het ontwateren efficiency van de perssectie te verbeteren, de droogte van het natte document te verbeteren, het breken van het natte document in de perssectie te verminderen, en de hoge snelheid en de efficiënte exploitatie van de perssectie te verzekeren.

 

met betrekking tot het vorige gebruik van te kiezen dekens

 • Voor de normale bedrijfsvoering van de document machine, in de re-selectie van document dekens, moet u naar het vorige gebruik van papierfabricagedekens verwijzen om de situatie te verbeteren, om de verscheidenheid van dekens, kwantitatief, luchtdoordringbaarheid, dikte en andere speciale vereisten om de juiste keus te maken, zodat de re-selectie van document meer bedekt passen aan de behoeften van document machines aan om ongepaste die selectie van dekens te verhinderen door de productie van abnormale factoren wordt veroorzaakt.

 

met de algemene leverancier van technische personeelsuitwisseling

 • Met de voortdurende verbetering van papierfabricagetechnologie, stijgen de passende prestaties van papierfabricagedekens ook, zodat bedekken de prestaties van papierfabricage meer geraffineerd, more and more verscheidenheden, maar ook tijdens het veroorzaken van de behoefte van papierfabricagedekens pas de factoren aan zijn nog een, brachten deze aan de het technische personeel van de molen techniek en in de keus van dekens ongetwijfeld heel wat probleem. Met de algemene leverancierstechnicus de regelmatige technische uitwisseling een goede manier is de papierfabricagedeken werkelijk om te maken wordt ontworpen naast de document machine.

 

Zeven methodes verbeteren de werkende efficiency van de document machine

1.Fast vervanging van dekens

 • Wanneer de het werk prestaties van de deken niet aan de productievereisten kunnen voldoen, zou het met een nieuwe deken zo spoedig mogelijk moeten worden vervangen, anders kan de document machine niet bij de normale snelheid werken, die ook een negatief gevolg op de productkwaliteit zal hebben.

 

 • Het veranderen van dekens is het tijdrovend en afmattend werk, en de vereiste tijd hangt van de structuur van de pers, het type en de grootte van dekens, de werkomgeving, en de vaardigheid van arbeiders af.

 

 • De vervanging van dekens is een tijdrovende en afmattende baan. Het vergt tijd om van de lichaamsstructuur, de algemene verscheidenheid en de grootte, de werkomgeving, en de vaardigheid van arbeiders af te hangen.

Wij zouden van de volgende aspecten moeten beginnen om de tijd te besparen van het vervangen van de persdeken.

 

 • Probeer om de vervanging van dekens tijdens sluiting en onderhoud te schikken.

 

 • Het ontwerp van de kaders, rollen, dozen en andere componenten van het drukkende deel zou wetenschappelijk en redelijk moeten zijn. Het heeft voldoende afstand en ruimte. Het platform, het rek, en de roldozen zouden gemakkelijk moeten zijn uit te demonteren en te hangen.

 

 • Probeer om het aantal leeglopers in de buitenring van algemene verrichting te verhogen, verminder het aantal leeglopers in de binnenring van algemene verrichting, en minimaliseer het aantal leeglopers op het gebouw van het voldoen aan van de verrichtingsvereisten om deken te drukken.

 

 

 • Wanneer het vervangen van de harde, strakke, en dikke deken, kan de specifieke tractieband met een specifieke beerklauw tong of een specifieke tractieband aan de drijfpartij van de deken worden gevormd, zodat de exploitanttractie de deken om de kant van de transmissiekant in te gaan.

 

2.Shorten de aanvankelijke aanpassingsperiode van de deken

 

 • Nadat de nieuwe deken op de machine wordt gezet, kunnen zijn oppervlaktezachtheid, de regelingsrichting van de oppervlaktevezel, vochtgehalte en doordringbaarheid niet aan de vereisten van de document voldoen machine die bij normale snelheid lopen en de producten van uitstekende kwaliteit produceren.

 

 • Daarom nadat de nieuwe deken op de machine is, moet het voor een bepaalde periode of het gebruiken voor een tijdje worden in werking gesteld bij met lage snelheid om de ideale staat van gebruik te bereiken.

 

 • Na de aanvankelijke aanpassingsperiode, bereikt de watercapaciteit van de deken de ideale staat, met gematigde doordringbaarheid en vlotte dehydratie; De oppervlakte is vlak en dicht, zonder deeg, en de overdracht van nat document is vlot, zodat de document machine de normale productiesnelheid kan bereiken.

 

 • De verschillende dekens, de lengte van de aanvankelijke aanpassingsperiode is verschillend. In daadwerkelijke productie, is korter de aanvankelijke aanpassingstijd van de deken beter. niet alleen kan de document machine de staat van de hoge snelheidsverrichting, maar ook kan de kwaliteit van document productie verbeteren, het document recycling verminderen en het tarief van product met gebreken verlagen snel ingaan

 

Maatregelen om de aanvankelijke aanpassingsperiode van dekens te verkorten

 • Enerzijds, zou het productieproces van de persdeken redelijk moeten worden geformuleerd, en de ideale algemene prestaties kunnen worden verkregen door het redelijke naald-slaand proces, de waterwas, druk plaatsend proces, de structuur van de deken, en de dikte en dikte van de vouwvezel goed te keuren;

 

 • Anderzijds, nadat de nieuwe deken op de machine wordt gezet, kan een bepaalde druk tijdens het het niets uitvoeren proces worden toegepast, of 5%-de loog kan voor het zwellen worden toegevoegd, en de drogende cilinder van Yankee kan ook met 0.1MPa-stoom worden gevuld voor het algemene hete drukken, zodat de prestaties van de deken de beste staat kunnen snel bereiken.

 

3.Strengthen het onderhoud van de deken

 • De document machine zou het onderhoud van de deken tijdens de normale bedrijfsvoering ook moeten versterken, de deken in goede prestaties houden, ervoor zorgen dat veroorzaakt de document machinelooppas bij hoge snelheid en hoogte - kwaliteitsproducten, en kan het leven van de deken uitbreiden om productiekosten te verminderen.

 

Het belangrijkste werk van algemeen onderhoud omvat:

 

 • Controleer vaak af de positie van de deken om de deken worden voorzien te verhinderen of week, of het zal mechanische schade aan de deken veroorzaken en zal de deken van de machine dwingen.

 

 • Handhaaf juiste en stabiele spanning. Als de spanning van de deken te klein is, is het gemakkelijk om ernstig de document kwaliteit uit te glijden en te beïnvloeden.

 

 • Als de spanning te groot is, zal het de dehydratie beïnvloeden, zal het leven van de deken, verkorten en zal de spanning van de rol van de perssectie verhogen, die gemakkelijk is om materiaalschade te veroorzaken.

 

Algemene was

 • Volgens het onderzoek en de analyse, zijn 95% van de redenen waarom de dekens worden verwijderd uit de machine toe te schrijven aan vuil het blokkeren, terwijl de mechanische slijtage en andere redenen slechts van 5% rekenschap geven, zodat is het zeer belangrijk om de was van dekens te versterken.

 

 • Was het vuil dat de oppervlakte van de deken aanhangt en in de deken accumuleert, en herstel de elasticiteit en het losmaken van de deken,

 

 • Houd de goede waterdoordringbaarheid, vochtgehalte en de doordringbaarheid van de deken, om de levensduur van de deken te verlengen, verzekert de efficiënte en energy-saving verrichting van de document machine, verbetert de output en de kwaliteit, en vermindert de consumptie van de deken.

 

 • De deken is belangrijke voor consumptie geschikt voor de verrichting van de papierfabricagemachine. Het niet alleen beïnvloedt de kwaliteit, de output en het gecreeerde afgewerkt producttarief van document, maar ook heeft een belangrijke invloed op de werkende snelheid en het energieverbruik van de document machine

 

 • Daarom is de deken één van de belangrijke factoren die de efficiënte exploitatie van de document machine beïnvloeden.

 

 • In productie, zouden de aangewezen dekens moeten worden geselecteerd om de beste aanpassing met de het uitgevaardigde document en document machine te bereiken;

 

 • In termen van productie, zou de juiste deken moeten worden geselecteerd, die de beste aanpassing met het uitgevaardigde document en document de machines kan bereiken;

 

 

 • Vervang snel de deken en verkort de aanvankelijke aanpassingsperiode van de nieuwe deken om de doeltreffende werkingtijd van de document machine te verbeteren; het zou ook moeten worden versterkt om te handhaven de deken om het goed te handhaven prestaties van de deken ontwatert, zodat de document machine kan efficiënt werken.

 

4.Reduce wrijving van Machines

 • De reden waarom de industriële machines nooit bij volledige 100 percenten kunnen werken efficiency is wegens wrijving. De wrijving leidt tot hitte en kan het proces ongunstig beïnvloeden de machine in werking stelt.

 

 • U zou niet wrijving in de machine kunnen kunnen volledig uitroeien, maar u kunt het verminderen om de efficiency te verhogen door het regelmatig te smeren.

 

 

5.Reducing aantal fouten.

 

 • De efficiency kan slechts worden bereikt als het aantal fouten minimaal is. Voor een papierfabriek regelmatig en efficiënt in werking te stellen, zou het aantal fouten nul moeten zijn. Het kan slechts worden verkregen door het juiste personeel in te huren en moderne machines te kopen.

 

 • Het document die machineleverancier maken ziet eruit om machines van minimumfouten te voorzien zodat de papierfabriek regelmatig en efficiënt kan lopen. Als u het nul foutensysteem in een papierfabriek uitvoert, zal het de papierfabriek efficiënter maken dan het voordien was.

 

6.Making de kwaliteitscontroleafdeling beter

 • Alle papierfabrieken hebben een kwaliteitscontroleafdeling. Alvorens het product commercieel gaat, wordt het gecontroleerd door de kwaliteitscontroleafdeling. Om de kwaliteitscontroleafdeling te maken, door hen bij moderne technologie te helpen, zullen zij grondiger de producten en beter evalueren, makend het product minder of nul fouten hebben. Het document die machineleverancier maken heeft machines die producten produceren die geen het controleren door de kwaliteitsafdeling vereisen.

 

 • Papierfabrieken op machines en werknemers in werking die worden gesteld die; het runnen van een papierfabriek is vrij gemakkelijk als u de juiste werknemers en de machines hebt. Betreffende efficiency, kan het gemakkelijk door dezelfde factoren worden verbeterd door het hebben van de juiste machines en het gekwalificeerde personeel.

 

 

7.Optimizing de machines

 

 • Het optimaliseren van de machines aan de recentste montages zal niet alleen maken zal ook energieverbruik maar de machines efficiënt maken. Op een bepaalde manier, zal het optimaliseren van de machines de papierfabriek efficiënter maken. Als u geen moderne machines van het document kunt kopen makend machineleverancier, zou u de machines aan de recentste montages in plaats daarvan moeten optimaliseren.