Hoe te om gemeenschappelijke problemen van document machine drijfsysteem te behandelen?

February 17, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om gemeenschappelijke problemen van document machine drijfsysteem te behandelen?

Zoals we allen weten, zijn de prestaties van het elektrosysteem van de aandrijvingscontrole van een document machine het gebouw om te bepalen of een document machine met hoog rendement en hoogte kan produceren - kwaliteit. Zo voor een normale document machine, om zijn ononderbroken productie te verzekeren goed, is het behoud van het aandrijvingssysteem bijzonder belangrijk.

 

Hoe te de fout van de gehele machine correct om te onderscheiden?

De elektrische technici zouden een blik bij de tweede test en drie tests moeten nemen. Op het eerste gezicht, de reden voor de plaats en fenomeenplaats van het probleem eerst en de analyse van het uitvoerige procesproces; de tweede test moet de parameters en andere parameters meten die in waargenomen om de instructiefouten uit te sluiten worden waargenomen; Enig - de machinetests bevestigen de algemene waaier van elektro of mechanische mislukkingen.

 

Wat zijn de identificeerbare problemen van het document systeem van de machineaandrijving?

Elektrofout die door lijnfout of communicatie interferentie wordt veroorzaakt

 • De frequentieconvertor kan niet zijn begonnen, en de lading is geplakt of geen gesloten. Motor verwarmen is abnormaal, of zelfs rook, of de stroom is groot en de motor roteert niet of de torsie is klein, wat door lijnfout of interne fout van de motor kan worden veroorzaakt.
 • Verrichtingsmislukking, of abnormale bezinning, soms goed of slecht; De ladingsdistributie is uit zijn evenwicht gebracht en kan worden aangepast maar de graad van verandering is onstabiel.

Mechanische mislukking

 • Het dragende verwarmen
 • Het abnormale roterende geluid van materiaal, duidelijke periodieke correcte en mechanische cyclus kan worden waargenomen
 • De gemeenschappelijke mechanische mislukking van het netwerkdeel is de slip van de rol van de netwerkaandrijving, die als goede of slechte ladingsdistributie, vooral abnormale versnelling wordt vertoond.

Wat is het probleem van document het systeem van de machineaandrijving dat moeilijk is te bepalen?

Er zijn vier factoren die de snelheidsinstabiliteit beïnvloeden

 • Van de snelheidssensor (over het algemeen codeur) de mechanische verbinding is slecht, zou de schakelaar moeten worden gecontroleerd.
 • De lading van mechanisch materiaal is zeer veranderd. Open de schakelaar met mechanisch materiaal en stel slechts de motor in werking om te bepalen of de interferentie uit mechanisch materiaal komt.
 • De parameters van de snelheidsregelgever zijn niet aangewezen. Controleer en pas de parameters van de snelheidsregelgever aan.
 • Wanneer het natte eind van de document machine begint om document te trekken, is het vochtgehalte van het document Web vaak te hoog, en het gewicht van het neerhangende deel van het document Web zal het document Web wanneer tekeningsdocument verlengen. Daarom overweegt men altijd dat de snelheid van het achterdeel te langzaam is. In feite, is sneller de snelheid van het achterdeel, is ernstiger het het neerhangen fenomeen. De dehydratievoorwaarde van het overeenkomstige deel zou moeten worden gecontroleerd en worden aangepast.

De snelheidsverandering is de tweede reden voor de mislukking van het document machinetransmissiesysteem

 • De mechanische verbinding van de snelheidssensor is slecht, en de schakelaar zou moeten worden gecontroleerd.
 • Het verbindingspunt van de lijn is in slecht contact, en de bedrading zou moeten worden gecontroleerd.
 • Mechanisch materiaalmislukking, zoals het dragen van schade.

 

De grote ladingsschommeling is de tweede reden voor de mislukking van het document machinetransmissiesysteem

 • De mechanische verbinding van de snelheidssensor is slecht, en de schakelaar zou moeten worden gecontroleerd.
 • De ladingsschommelingen in mechanisch materiaal zijn groot, en de verbindingen van het mechanische materiaal zouden de motor slechts moeten in werking stellen om te bepalen of de interferentie uit het mechanische materiaal komt.

 

Oplossingen voor twee gevallen

Document die - binnen de cilinder breken is niet de belangrijkste reden

De document onderbreking binnen de drogende cilinder moet op de procesparameters zoals stoomdruk, document gewicht en dunne moddersamenstelling worden betrekking gehad. Zelfs als er snelheidsschommeling kan zijn, is het niet het belangrijkste probleem. Daarom is het noodzakelijk om het procespersoneel bij het vinden van andere redenen te helpen.

 

Het gebroken document bij de perssectie is een fout moeilijk te oordelen

Het document dat bij de perssectie is breekt een vrij moeilijke te beoordelen fout. In het algemeen, zou het moeten volgens de persvorm en de document brekende positie worden geanalyseerd en worden beoordeeld.

De belangrijkste methode om de samenstellingspers te beoordelen is waar te nemen of de huidige aanwijzing en de schommelingsgrootte normaal is. Als de ernstige onevenwichtigheid of de abnormale schommeling op de ampèremeter worden gevonden, het zonder commissie zal opdragen worden uitgevoerd eerst om de oorzaak van onevenwichtigheid te vinden en de parameters aan te passen om het systeem te stabiliseren.

 

Wat is de reden voor de instabiliteit van één enkele rol?

De controle of de verbindingslijnen slecht contact hebben, vooral de bijbehorende signaallijnen, zoals koppelt lijnen, communicatielijnen, input en outputlijnen tussen de punten van de ladingsdistributie, enz. terugHet PLC programma controleert of het bovenleer en de ondergrenzen van de vastgestelde parameters aangewezen zijn, of het berekeningsprogramma correct is, en of het programma correct wordt uitgevoerd. Controleer of de torsiecompensatie redelijk wordt geplaatst en of de standaardparameters met de motorparameters verenigbaar zijn.

Of de motor normaal is, zijn er abnormale geluiden en abnormale hitte. Als bovengenoemd normaal is, is elektro normaal, en neemt de oorzaken van proces en grondstoffen waar.

 

Papier-breekt bij de verbinding tussen het netwerk en de drukkende afdeling is gemakkelijk om fout te maken

Dit is nauw verwant aan de verscheidenheid van document en de samenstelling van grondstoffen. De oorzaken zijn complexer, en het is gemakkelijker om fout te maken.

Als de pers wordt versneld nadat het document om wordt gevonden te verzakken, zal het breken wanneer het document enkel wordt gezien worden opgeheven. Of wanneer er heel wat zijn verzak, is het te laat om te versnellen. Voor de oppervlakte, schijnt het dat de snelheidsverordening uit orde is, die oordeelfout zal veroorzaken. Deze situatie vereist het elektropersoneel om de snelheid en de huidige aanwijzing herhaaldelijk waar te nemen om diepgaande analyse en uitvoerig oordeel te leiden, en maakt blind geen gevolgtrekking.

 

Waarom zouden de elektroarbeiders wat kennis die van document maken technologie moeten hebben?

Tijdens de verrichting van de document machine, omdat mechanisch en elektro dicht wordt verbonden, zijn sommige fouten duidelijk, en sommige fouten zijn moeilijk om te bepalen of de foutenbron elektro of mechanisch is, vereist dit elektropersoneel om vertrouwd met het elektrosysteem te zijn, en tegelijkertijd wat relevante kennis te hebben die van document technologie maken. Wanneer het ontmoeten van problemen, zouden zij ruim moeten analyseren en herhaaldelijk testen.