Hoe te om levensduur van gevoelde papierfabricagemachine te verlengen

April 3, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om levensduur van gevoelde papierfabricagemachine te verlengen

Waarom zo snel verandert mijn vilt zo vaak en?

 

Hebt u zulke de vraag?

Dit is omdat document gevoelde de machine een voor consumptie geschikt product is.

Het zorgvuldige gebruik en het onderhoud zijn belangrijk voor het uitvaardigen van goede kwaliteitsdocument en het drukken van kosten.

om grotere economische voordelen en betere productkwaliteit na te streven, is het essentieel om de oorzaken van gevoelde slijtage te begrijpen.

Hier leren wij samen wat bekwaamheid om lifepan van het vilt tijdens gebruik te verlengen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om levensduur van gevoelde papierfabricagemachine te verlengen  0

Wat een gevoelde papierfabricagemachine is

Document gevoelde de machine is een materiaal dat in de papierindustrie wordt gebruikt. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor document hetzich vormt, nat document ontwateren en document vervoer. Het heeft goede dehydratie, zachtheid, slijtageweerstand en stabiliteit.

 

 

De classificatie van gevoelde papierfabricagemachine

Document het vilt kan in nat vilt, hoger vilt en droog vilt volgens het deel op de document machine worden verdeeld.

 

De natte gevoelde looppas op de document machine met water, en zijn functie moeten de document spatie drukken om het ontwaterd te maken en

de document vlotte oppervlakte. Het natte vilt heeft goede waterfiltratie en elasticiteit, inkrimping met hoge weerstand, lage, slijtageweerstand, en weerstand tegen bacteriën en zure en alkalicorrosie.

Het gevoelde bovenleer wordt gebruikt op het bovenleer van natte gevoeld, en een stuk van het raakt de droger om het document te leiden, hoger af te vlakken en het document te drogen, en heeft de eigenschappen van vlakheid, stijfheid, goede elasticiteit, slijtageweerstand en weerstand op hoge temperatuur.

De gevoelde cilinder, ook geroepen droge gevoeld, wordt gebruikt in het drogere deel, met de dikste textuur, wegend meer dan 2000g per vierkante meter, en heeft goede sterkte.

 

 

 

Gevoelde kenmerken van document machine

  • 1. Sterke het samenpersenweerstand.
  • 2. Slijtageweerstand en plasticiteit op lange termijn van gevoeld.
  • 3. Uiterst hoge elasticiteit en terugwinning.
  • 4. Vlotte gevoeld en zelfs drukdistributie.
  • 5. Hoge drainagecapaciteit en grote nietige verhouding.

De Problemen en de Oplossing van het Document die Machine Gevoeld maken

1.Felt randslijtage

De belangrijkste reden is fundamenteel de document pagina buiten de gevoelde breathabilityhoogte die in kleine slijtage van gevoelde vochtigheid resulteren.

Aanpassingsmethodes:

1) neem de verbinding van het zuigingsvakje aan de rand van het document blad op;

2) voeg een nevelslang op de binnenkant van het vilt toe;

3) controleer het vacuüm van de zuigingsdoos.

 

2.The rand van de gevoelde dalingen weg

het is het fenomeen dat de twee kanten van het document blad niet stabiel onder het absorberen en gevoeld verschuiven zijn.

Aanpassingsmethode: verhoog geschikt de breedte van de zuiging en verwijderingsrolbreedte en versterk de gevoelde was. Tegelijkertijd, zal het slechte knipsel van de waternaald ook een invloed op de rand van het gevoelde vallen of met de rand hebben.

Nota: De document kant van de zuiging en verwijderingsrollen bij de vrij ernstige stoppende gaten

 

3.Folded gevoeld

De pers is niet onder druk gezet en de vacuüm of vacuümklep van de zuigingsdoos wordt niet geopend tijdens het kruipen.

Aanpassingsmethodes:

1) Wanneer de perssectie kruipt en loopt, sluit eerst het persgebied en zet het vacuüm aan.

2) De het nat maken voorwaarde van gevoeld zou door de gehele breedte, en de inkrimping van gevoeld verenigbaar moeten zijn zou moeten

verenigbaar ben door de vochtigheid, en de verrichting zou vrij vlot moeten zijn. Zo in het geval van lange onderbreking,

wij zouden volledig elke keer gevoeld moeten nat maken ervoor zorgen dat het vochtgehalte van het gevoelde geheel verenigbaar is. Als het vochtgehalte van gevoeld volledig niet verenigbaar in het geval van lange onderbreking en de dringende behoefte is om de machine te beginnen, kunt u

voeg een natte waterpijp toe het vilt voor de tank van de waterzuiging.

3) Het moet bepaalde spanning en gevoeligheid van het alarm van de kalibermetervluchteling houden om ervoor te zorgen dat gevoeld niet vluchteling.

4) Wanneer het aanpassen van de positie van gevoeld, is het beter om de methode te gebruiken om de corrector te bewegen en te proberen vermijden aanpassend

de druk van de luchtband.

 

4.The het gehele document blad gaat met het vilt

Er zijn verscheidene redenen waarom het document blad niet daarna wordt overgebracht naar de steenrol met de vacuümdrukrol

een pers:

1) het vacuümvacuüm van de drukrol is laag;

2) het vochtgehalte van gevoeld is groot en gevoeld heeft het late stadium van gebruik bereikt, is het vochtgehalte groot en ontwateren is moeilijk;

3) het vacuüm vacuümgebied van de drukrol is aan de hogere kant, die in het hoge vacuümgebied uit het drukrol en van de steenrol contactgebied resulteren.

Aanpassingsmethodes:

Als u niet de voorwaarde hebt om gevoeld te vervangen, kunt u proberen om het vacuümgraad en hoge drukwater van het gevoelde bovenleer aan te passen, of de vacuüm en hoge drukwas van gevoeld lager te verminderen.

Natuurlijk, kan het effect niet te goed zijn als de gevoelde looppas aan het recentere stadium, en u kan proberen om de gevoelde het aanhalen graad aan te passen, die ook één of ander effect zal hebben.

 

Document het machinevilt is een integraal onderdeel van het document makende proces. Hoewel document het machinevilt van slechts a rekenschap geeft

het stuk van de totale kosten, hun kwaliteit heeft een significante invloed bij document de productie.

De prijs van gevoeld elk is rond 60,000~100,000 RMB. Het juiste en redelijke gebruik van gevoeld kan zijn levensduur beter verlengen, lucht verminderen en kosten besparen.