Welke soorten document vergen oppervlakte het rangschikken?

March 8, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Welke soorten document vergen oppervlakte het rangschikken?

 

In het document makende proces, volgens de verschillende veroorzaakte types van document, vergen sommige document types verder oppervlaktebehandeling om hogere oppervlakteprestatie-eisen te ontmoeten. De oppervlaktebehandeling van document kan over het algemeen in oppervlakte worden verdeeld die, het kalanderen en ander procédés rangschikt.

Wat rangschikt de oppervlakte?

 • Oppervlakte het rangschikken is een proces om een eenvormige dunne laag van kleefstof op de oppervlakte van het document toe te passen, dat poogt de oppervlakte van het document te maken hydrophobic en andere speciale eigenschappen verkrijgen.

 

 • Methode van document die rangschikken: het interne rangschikken en het externe rangschikken.

 

 • In-machine het rangschikken wordt over het algemeen uitgevoerd in de drogende sectie van de document machine.

 

 • Het externe rangschikken moet het leeggemaakte document broodje op het speciale het rangschikken apparaat buiten de document machine toepassen.

Wat rangschikt de belangrijkste functie van oppervlakte?

 

 • Verbeter de oppervlakteeigenschappen van het document;

 

 • Verbeter de drukcapaciteit van het document;

 

 • Verminder het verschil tussen twee kanten van het document;

 

 • Verbeter de nietige structuur en de absorptie van het document. Bovendien oppervlakte kan het rangschikken de fysieke sterkte van het document, zoals de het vouwen sterkte, het barsten sterkte en treksterkte van het document ook verbeteren.

 

 • Verbeter de hiaatstructuur en de absorptie van document pagina's. Bovendien kan het oppervlaktegel de fysieke sterkte van de document pagina's ook verbeteren, zoals het verhogen van de marteling, brokenness en spanningssterkte van de document pagina's.

Wat de factoren die beïnvloeden oppervlakte rangschikken?

Aard van document pagina's

 

 • Het document is een dun blad met doorweven vezels op het vliegtuig. Het papier van zachthoutpulp heeft wordt 2 miljoen die vezels in 1 gram worden geschikt gemaakt dat. De poreusheid van document is één van de meest basiseigenschappen van document en is verwant met alle andere eigenschappen van document.

 

Eigenschappen van het rangschikken van oplossing

 

 • De belangrijkste eigenschappen van oplossing gebruikt zoals rangschikkend oplossing zijn oppervlaktespanning, nat makend bezit en viscositeit. Bovendien zeer ook beïnvloeden de contacttijd en de stevig materiaalconcentratie met document.

 

 • Hoewel de viscositeit van de concentratie en de temperatuur afhangt, heeft het een grote verhouding met de doordringbaarheid. De vierkantswortel van de doordringbaarheidsviscositeit is direct evenredig. Bijvoorbeeld, in het geval van het rangschikken van zetmeel, zal het document krullen wanneer de viscositeit met het verouderen en de vloeibare absorptie op beide kantenveranderingen verandert. Als de concentratie hoog is, zal de oppervlakte die effect rangschikken worden verbeterd.

 • Nochtans, als het bovenmatig is, zal het watergehalte na het rangschikken en het drukken stijgen, en het document zal moeilijk zijn te drogen. Daarom is het niet ideaal. De film die bezit vormen heeft een grote verhouding met de moleculaire condensatieenergie. Daarom speelt de moleculaire structuur een belangrijke rol.

Het drogen en het kalanderen

 • Het type en de lopende snelheid van het rangschikken en het drukken zijn hetzelfde als dat van het drogen, die zeer de voltooiing beïnvloedt. Als de het drogen voorwaarden niet aangewezen zijn, zal de film op de oppervlakte fuzzed of weg gepelde vlek zijn.

 

 • Het type en de lopende snelheid van het rangschikken en het drukken zijn hetzelfde als dat van het drogen, die zeer de voltooiing beïnvloedt. Als de het drogen voorwaarden niet aangewezen zijn, zal de film op de oppervlakte fuzzed of weg gepelde vlek zijn.

 • Als het snel droogt, zal de film op de oppervlakte barsten en controleurs hebben. Als teveel het kalanderen, zal de film op de oppervlakte onderbroken breken en zal in het document doordringen. Voorts weg soms valt de oppervlakte rangschikkende agent.

Welk document moet voor oppervlakte het rangschikken worden toegepast?

 • Het wegens de beperkingen van technische niveau en bedrijfskosten, oppervlakte kan rangschikken slechts op speciale types van document, zoals bankbiljetdocument, veiligheidsdocument, overzees document, het document van de compensatiedruk, whiteboard document, gestreept kraftpapier-document, enz. worden gebruikt. Met de verbetering van het technische niveau van de papierindustrie en de verbetering van de eisen van mensen voor de kwaliteit van document, sommige document rangen (krantenpapier, enz.) die geen oppervlaktebehandeling ook zijn begonnen vergden oppervlakte te gebruiken rangschikkend technologie.