Wat zou u als uw hoge snelheidsdocument lager van de machinecilinder moeten doen ontbreekt?

March 14, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Wat zou u als uw hoge snelheidsdocument lager van de machinecilinder moeten doen ontbreekt?

Hebt u ooit een probleem met uw document machinecilinder gehad?

Kent u de meest problematische gebieden in een document droger van de machinecilinder?

 

Gewoonlijk is de cilindermislukking verdeeld in twee hoofdcategorieën: dragende mislukking en cilindermislukking.

De lagers ontbreken hoofdzakelijk slijtage, breuk, moeheids, corrosie, inkepings en lijm vaak mislukking, etc….

De cilindermislukking wordt hoofdzakelijk vertoond als cilinderonevenwichtigheid, ongelijke slijtage van cilinderoppervlakte, enz.

 

Wat zou u als uw hoge snelheidsdocument lager van de machinecilinder moeten doen ontbreekt?

 

Hier zijn wat oorzaken en overeenkomstige oplossing van de cilinder dragende mislukking in hoge snelheidsdocument machines.

 

Veroorzaakt:

 
 • De lading van cilinderlager
 • Smeermiddelen
 • Werkomgeving

Oplossingen

 • Tegenmaatregelen voor ladingsoorzaken
 • Tegenmaatregelen voor smeermiddeloorzaken
 • Tegenmaatregelen voor milieuoorzaken

laatste bedrijfsnieuws over Wat zou u als uw hoge snelheidsdocument lager van de machinecilinder moeten doen ontbreekt? 0

 

Rechtstreeks aan het punt

Waarom verschijnt de cilinder dragende mislukking?

Het cilinderlager is één van de meest versleten lagers in de document machine., en het is sferisch rollager, is zijn ladingscapaciteit vrij sterk; de druk van het lager is vrij groot.

 

De gevolgen van cilinder dragende mislukking in dienst zouden wij moeten het weten:

Er is geen twijfel over het economische verlies

Het schurende puin van slijtage gaat de smeerolie in, die kan schade aan de drogende cilindertoestellen veroorzaken en in grotere materiaalongevallen resulteren, die tot constant onderhoud van de document machine leiden.

De asschuine stand van de drogende cilinder maakt de droge algemene vluchteling en de motor einde overbelasten.

Veroorzaakt bovenmatig lawaai en wezenlijke schadelijke trilling, en maakt zelfs het document breken.

Soms leidt het zelfs tot het afdanken van de drogere deken, brand van de machine en transmissiemislukking.

Oorzaken van de cilinder dragende mislukking

Aangezien de cilinder dragende mislukking die door de hiel wordt veroorzaakt zo ernstig is, dan moeten wij de oorzaken van cilinder dragende mislukking kennen:

1.The lading van cilinderlager

De cilinder die niet alleen moet het gewicht van de cilinder dragen, maar ook moet 24 uur per dag dragen, daarom, zijn ladingsdruk in werking stellen is vrij groot. In de productieverrichting van grote ondernemingen, zodra het materiaal loopt, is het bijna onmogelijk op te houden, en de schade aan de droger is zeer duidelijk op de ononderbroken verrichtingswijze. Bovendien zijn de cilinderlagers over het algemeen van verzegeld ontwerp, dat onderhoud moeilijk maakt.

 

2.Lubricants

De smeerolie speelt een essentiële rol in de verrichting van materiaal en is van grote betekenis in het verminderen van materiaalslijtage en het houden van het goed lopend.

 

Nochtans, is de slechte kwaliteits smeerolie om rol van de cilinder de dragende schade te drogen ook zeer duidelijk, als de smeerolie bevat water, daar bijkomende precipitatie en katalytische olieoxydatie zal zijn, zodat de breuk van de smeeroliefilm, die niet de metaaloppervlakte van het lager kan goed beschermen verdunt, zodat de binnen en buitenring van het dragende rollende de oppervlakte directe contact van het lichaamsmetaal lageroppervlakte versnelde, verhoogt het verlies, resulterend in moeheidsmislukking, corrosiemislukking.

 

Bovendien zullen de onzuiverheden meer smeerolie ook dragende delen dichtslibben, kan het leiden tot lager niet lopen, en zelfs zal wat smeerolie de verontreiniging van het materiaaldeeltje, veroorzaken en zal dan het lager beschadigen.

 

3.Working milieu

De belangrijkste functie van de drogende cilinder is de vochtigheid in het document blad te drogen om het doel te bereiken om te drogen. Hoger de temperatuur, sneller verdampt de het drogen snelheid van het document blad, de meer vochtigheid van het document blad, en vochtiger het milieu wordt.

 

Daarom is hoger de efficiency van de hoge snelheidsdocument machine, hoger de temperatuur van het milieu waarin de drogere lagers worden gevestigd, en vochtiger het milieu, beschadigen meer zulk een milieu kunnen aan het materiaal doen.

 

De ondernemingen om de productiekwaliteit en de snelheid van producten te verbeteren, heffen krachtig de temperatuur van de drogende cilinder op om de het drogen snelheid te versnellen, en de drogende cilinderlagers wegens het principe die van thermische uitbreiding en samentrekking, de dragende ontruiming maken wordt groter, op hoge temperatuur maakt de smeermiddelviscositeit laag, wordt de oliefilm dun, verhogend de graad van verlies van materiaal, zeer verkortend de levensduur van de drogende cilinderlagers.

 

Uit de bovengenoemde redenen, zijn er vele factoren die tot de mislukking van cilinderlagers leiden. Bijvoorbeeld:

 • de verkeerde keus van cilinderlager,
 • slechte dragende kwaliteit,
 • de lager-schacht ontruimingsselectie is niet aangewezen,
 • het installatieproces is niet correct (d.w.z. slechte installatie),
 • het gebruik en het onderhoud van ongepast (smeringsverslechtering, verslechtering van arbeidsvoorwaarden en ladingsoverbelasting)

Overeenkomstige oplossingen van de cilinder dragende mislukking

Omdat er vele oorzaken van cilinder dragende mislukking zijn, stelde ik de overeenkomstige die oplossingen voor op de oorzaken worden gebaseerd die ik heb gedetailleerd.

1.1Countermeasures voor ladingsoorzaken

De hoge snelheidsdocument machine zelf heeft een massa van meer dan 20 ton, plus de dagelijkse productie van duizenden ton producten, kunt u veronderstellen hoeveel lading de drogere lagers zullen dragen. Het excessieve gebruik van de drogere lagers zal ongetwijfeld het verouderen van het materiaal versnellen en zal leiden tot moeheidsmislukking. om de voorbarige mislukkingsmislukking op te lossen die door het ladingsprobleem wordt veroorzaakt kunnen de volgende maatregelen worden getroffen.

 

(1) het geschikte revisiemateriaal, zodra de materiaalschade wordt gevonden, vervangt de cilinder dragende delen op tijd, of probeert om hoogstaande, slijtvaste lagers en toebehoren te gebruiken.

 

(2) het materiaal in gebruik als plotseling overbelast, zal onherstelbare schade aan het materiaal, daarom, in gebruik aan geschikte revisie, om de moeheid het kuiltjes maken in situatie proberen te vermijden veroorzaken. Zodra moeheid het kuiltjes maken in voorkomt, zou een onderhoudsplan in time moeten worden gemaakt om de normale bedrijfsvoering van het materiaal te verzekeren.

 

1.2Countermeasures voor smeermiddeloorzaken

De beschermende rol van smeerolie aan het materiaal is duidelijk, door het verbeteren van het gebruik van smeerolie en zijn kwaliteitskwaliteit, kan de levensduur van het materiaal uitbreiden, hoofdzakelijk zijn de specifieke maatregelen.

 

(1) maak de verontreinigingshaven op tijd schoon van de dragende oliegroef, controleer en maak regelmatig, en verminder de waarschijnlijkheid van de collageenmislukking schoon;

 

(2) installeer de olie - waterseparator op het lager om de dehydratie van smeerolie te versnellen en de dragende corrosiemislukking te verminderen die door de norm van water wordt veroorzaakt te overschrijden;

 

(3) vóór het smeerolieonderhoud van het materiaal, kunnen de wetenschappelijke maatregelen worden getroffen om het vochtgehalte in smeerolie te verminderen. Bijvoorbeeld, kunt u een filterauto gebruiken aan zijn vacuüm te ontwateren;

 

(4) controleer de distributieklep van de schoonmakende cilinderlagers op een regelmatig punt om de waarschijnlijkheid van erosiemislukking te verminderen die door materiaalverontreiniging wordt veroorzaakt;

 

(5) maak en vervang regelmatig de olietank schoon het ademhalingsfilterelement, het verzegelende werk tijdens onderhoud versterkt.

 

1.3Countermeasures voor milieuoorzaken

Een milieu zal op hoge temperatuur en vochtig het materiaal om veroorzaken te eroderen en aan te tasten. Tegelijkertijd, zullen de thermische uitbreiding en de samentrekking groter de dislocatie van de binnenkant en buiten de bakselcilinder om veroorzaken te worden en de kloof tussen de binnenkant en buiten het lager zal worden gedicht, dat de verdunner van de smeeroliefilm maakt en geen beschermend effect kan spelen.

 

In antwoord op deze situatie, zou de hoogste ring van de lager buitenring moeten worden verwijderd, en toen een stootkussen zo dik zoals de hoogste ringsgrootte van de buitenring op de binnenring van het lager. Zoals voor de grootte van deze grootte, hangt het van het hiaat tussen de asveranderingen in de as van het lager van de cilinder af die tijdens thermische uitbreiding dragen.

 

Bovendien kan de trilling van de externe omgeving corrosie aan het apparaat ook veroorzaken. In antwoord op deze situatie, is het elke deel van het materiaal gescheiden of toegevoegd met een schokstootkussen.