50t/D golfkraftpapier-Document die Machines 100m/Min maken

50t/D golfkraftpapier-Document die Machines 100m/Min maken

Productdetails:

Plaats van herkomst: Henan, China
Merknaam: HAIYANG
Certificering: CE
Modelnummer: 2800mm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Verpakking Details: Houten Geval en Plastic Film
Levertijd: 3-6monthS
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 50 reeksen per Jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

naam: Kraftpapier-Document die Machine maken Materiaal: Papierafval, houtpulp, kartondoos
Voorwaarde: Nieuw Capaciteit: 50t/D (24 uren)
Het werk snelheid: 400m/Min Geëindigd - producten: Kraftpapier-document, Kleurrijke Document Kop, kartondocument machine, karton, Document het drinken
Hoog licht:

50t/D kraftpapier-Document die Machines maken

,

Het enige Document die van Laagkraftpapier Machine maken

,

100m/Min Kraft Paper Making Machine

Productomschrijving

50t/D kraftpapier-Document/Golfdocument/Linter die tot Machine maken Grondstof van PapierafvalHet golfdocument die Machine maken wordt hoofdzakelijk gebruikt als Pakket Materiële, Met hoge weerstand, Bruine Kleur. Gebleekte het hoogtepunt of de half Gebleekte Kraf-Papierpulp zijn Lichtbruine Kleur, Roomkleur, of de Witte Kleur. De meesten zijn Jumbobroodjes, zijn wat Bladen. Het Kraftpapier-Document wordt over het algemeen gemaakt in de Cementdocument Zakken, Envolope, en Kabels het Beschermende Document. Het Karton Kringloop Golfdocument die van het goede Kwaliteitsafval Machine maken.

1.Details van document machine
 

Beschrijving: Kraftpapier en het Golfdocument die Machine maken zijn een productielijn dat het gebruiksafval papier, houtpulpraad, papierafvaldoos, oud golfkarton, de pulp van het tarwestro, houten enz. boekt om Kraftpapier-papier, het papier van de testvoering, golfpapier, fluting papier, kartonpapier te produceren.
Kraftpapier en het golfdocument die Machine maken worden hoofdzakelijk gebruikt als Pakket Materiële, Met hoge weerstand, Bruine Kleur. Gebleekte het hoogtepunt of de half Gebleekte Kraf-Papierpulp zijn Lichtbruine Kleur, Roomkleur, of de Witte Kleur. De meesten zijn Jumbobroodjes, zijn wat Bladen. Het Kraftpapier-Document wordt over het algemeen gemaakt in de Cementdocument Zakken, Envolope, en Kabels het Beschermende Document. Het Karton Kringloop Golfdocument die van het goede Kwaliteitsafval Machine maken.50t/D golfkraftpapier-Document die Machines 100m/Min maken 0


 

2.Technical parameters
 

 
Hoofdproducten Fluting document Golfdocument het Document van Testliner het Document van Kraftpapier Duplexraadsdocument
Het Rantsoen van de testvoering 90-150g / m2 
Capaciteit 50t/d
Netto document breedte 2800mm
Brutodocument breedte 2860mm
Het werk snelheid 50-100 m/min
Ontwerpsnelheid 100 m/min
Maat 3000mm
Broodje van dynamisch saldo G2.5
Cilinder van dynamisch saldo G4
Partij-van broodje van dynamisch saldo G1.6
Aandrijvingswijze AC de snelheidsregelgeving van de motor veranderlijke frequentie segmentaandrijving
Document de vorm van de machinelay-out Enige laaglay-out
Patroon Linkermachine
Het verschil van de bannervochtigheid ≤±1%
Banner kwantitatief verschil ≤±1.5%

 

50t/D golfkraftpapier-Document die Machines 100m/Min maken 1

3. Grondstof

Het document wordt gesorteerd in verschillende kwaliteiten zoals papierafval, oud kartonvakje, riet, tarwestro, bamboe, bagasse, kranten, duplex, wit knipsel, raad, kernpijpen, enz. geschikt om verschillende kwaliteiten van Fluting document Golfdocument het Document van Testliner te vervaardigen het Document van Kraftpapier Duplexraadsdocument.

50t/D golfkraftpapier-Document die Machines 100m/Min maken 2
4. Geëindigd - producten

50t/D golfkraftpapier-Document die Machines 100m/Min maken 3
 

5.Packing en verzending
 
Verschillende die delen door verschillend materiaal worden ingepakt;
--Document het machinekader zal door schuimplastic worden ingepakt.
--Document de delen van machinetoebehoren zullen in houten die gevallen zeer worden ingepakt stukken door karton worden ingepakt.
--Papier verpulverende die machine door waterdichte die pvc-film wordt ingepakt, en buitenkant door houten geval wordt ingepakt.
Haal Verpakking, het Gedetailleerde Controleren aan;
1. Bevestigde alle beweegbare delen met plastic films.
2. Rond verpakte de plaat van het polystyreenschuim.
3. Verpakt met haal, plastic films aan verscheidene omcirkelen.
4. Vaste machine op de uitgerookte triplexpallet met ijzerdraad
5. Verpakt met houten raad rond en genageld.
 


50t/D golfkraftpapier-Document die Machines 100m/Min maken 4
6. Ongeveer Onze Cliënten

Onze machines verkopen goed in meer dan 30 landen, zoals Nigeria, Egypte, Oezbekistan, Pakistan, Amerika, Oeganda, Turkije, Brazilië, Fiji, Paraguay, Syrië, Libië, Ethiopië, enz. Wij hebben goede verhouding met veel buitenland wegens onze goede kwaliteit en perfecte dienst gevestigd. Ook hebben wij goede verhouding met lokale handelaren.

50t/D golfkraftpapier-Document die Machines 100m/Min maken 5

7. De fabriek toont
 

50t/D golfkraftpapier-Document die Machines 100m/Min maken 6
8.Company profiel
 
Sinds van de Stadshaiyang van Qinyang van 1989 Co. van de Papierfabricagemachines, is Ltd gevestigd wie specialist in de productie van een brede waaier van Document Machines voor Kraftpapier is, Testvoering, Fluting document, geplooid, Schrijvend & Drukkend, Krant, Duplexraad. Wij hebben meer dan 30 jaar deskundigheids liggen in het toepassen van overzichtstechnologie om rendabele douane ontworpen oplossingen te verstrekken om hun gevarieerde vereisten aan te passen. De belangrijkste reeksen producten zijn papieren zakdoekjemachine; kraftpapier-document/testliner /fluting-document machine; briefpapiermachine en speciaal papiermachine, enz. Dit bedrijf verstrekt klantenhoog rendement en praktisch document makend productielijn met lage koolstof milieubescherming gedachte. Momenteel, zijn onze producten verkocht aan meer dan twintig provincies, steden en autonome gebieden in binnenlands gebied en uitgevoerd naar Vietnam, Egypte, Bangladesh, Maleisië, Pakistan, Iran en andere landen.

50t/D golfkraftpapier-Document die Machines 100m/Min maken 7
9.Installation

50t/D golfkraftpapier-Document die Machines 100m/Min maken 8
10.FAQ

1. Welk soort document machine uw fabrieksopbrengst?
Onze stromende machine van de fabrieks hoofdzakelijk opbrengst:
A. kraftpapier-document de machine die kartonvakje document, golfdocument, ambachtdocument kan uitvaardigen, testliner behangt, kartonneert raadsdocument enz.
B. cultuurdocument de machine die Witboek jumbobroodje kan produceren, omvat A4, A3-document, exemplaardocument, drukdocument, krant, compensatiedocument enz.
C. toiletpapiermachine die toiletpapier, papieren zakdoekje jumbobroodje kan uitvaardigen
D. document verwerkingsmachine. het jumbobroodjesdocument kan allerlei document, zoals, A4, A3paper, zakdoekdocument, handdoekdocument en keuken worden verwerkt gebruikend document

2. Kunt u papierfabriekontwerp voor ons maken?
Ja, hebben wij een technicusteam van 116 ingenieurs en 12 deskundigen met meer dan 20years-ervaring.

3. Hoe ongeveer uw machinekwaliteit, wij is de zorg over de kwaliteit?
FRD is een rijp merk in China, meer dan 30 jaar die ervaring van verschillende soorten document machines manufacuturing. Wij vervaardigen strikt en leiden volgens IOS9001: 2008 kan het Systeem, en al standaard of striktere norm van Ce aanpassen. onze document machine loopt goed in meer dan 20 landen. wij zijn gouden leverancier op alibaba reeds 5 jaar.

4. Wat zou ik of wil ik het citaat krijgen moeten moeten weten?
a. Welk soort grondstof u zult gebruiken (belangrijke leiding)
b. De capaciteit u wil opbrengst per dag (belangrijke leiding)
c. Het document gewicht dat u hebt vereist.
d. De document breedte die u hebt vereist.

5. Uw machineprijs, is zijn er hoog om het even welke korting?
Wij verstrekken altijd hoogte - kwaliteitsdocument machines, besteden wij meer aandacht op overzee markt, wegens communicatie tijd na verkoop, en ook het zeer oude behoefte om nieuwe delen te verzenden. onze document machines hebben genoeg kwaliteitsnorm om ervoor te zorgen de machine kan werken meer dan de echte garantieperiode. onze marketing stijl is quality=price en price=quality, zal de prijs voor onze cliënten voor onze machines aanvaardbaar en duurzaam zijn. hoe dan ook, wanneer wij de prijs met elkaar tijdens onze vergadering in fabriek, zullen bespreken en een goede tevredenheid zullen krijgen.

6. Uw ingenieur kan onze arbeiders in onze fabriek voor oud blijven kon opleiden en onderwijzen en?
Ja, hebben wij 116 het technische team van de installatieingenieur, kunnen zij uw arbeider opleiden en onderwijzen om document machine in werking te stellen, maar u zou hen salaris moeten betalen.
 
 
 
 
 
 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 50t/D golfkraftpapier-Document die Machines 100m/Min maken kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.