Qinyang City Haiyang Papermaking Machinery Co., Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Qinyang City Haiyang Papermaking Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Qinyang City Haiyang Papermaking Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Qinyang City Haiyang Papermaking Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Oost-Azië, Midden-Oosten, Afrika
Type Business: Fabrikant
Merken: Haiyang
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 30000000-50000000
Opgericht Jaar: 1989
Export pct: 50% - 60%
Inleiding

                                                          *********************** DE WGO WIJ ******************** ZIJN

 

                                  China Qinyang City Haiyang Papermaking Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

                                            

Sinds van de Stadshaiyang van Qinyang van 1989 Co. van de Papierfabricagemachines, is Ltd gevestigd wie specialist in de productie van een brede waaier van is   Document de Machines voor Kraftpapier, Testvoering, Fluting document, plooien, Schrijvend & Drukkend, Krant, Duplexraad. Wij hebben meer dan 30 jaar     de deskundigheid ligt in het toepassen van overzichtstechnologie om rendabele douane ontworpen oplossingen te verstrekken om hun gevarieerde vereisten aan te passen.

 

                                  China Qinyang City Haiyang Papermaking Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

  Dit bedrijf heeft verwerking en het testen materiaal zoals de machine van Longmen CNC, planer malenmachine, verticale boring automatische machine,   ononderbroken lassenmachine, de correctiemachine van het hoge snelheids dynamische saldo, de lijst enz. van de assemblagetest. Met verfijnde verwerkingsmachines en professioneel technisch personeel, kan dit bedrijf super document machinemateriaal produceren.

 

                                 China Qinyang City Haiyang Papermaking Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 De belangrijkste reeksen producten zijn papieren zakdoekjemachine; kraftpapier-document/testliner /fluting-document machine; briefpapiermachine en speciaal papiermachine, enz. Dit bedrijf verstrekt klantenhoog rendement en praktisch document makend productielijn met lage koolstof milieubescherming gedachte. Momenteel, zijn onze producten verkocht aan meer dan twintig provincies, steden en autonome gebieden in binnenlands gebied en uitgevoerd naar Vietnam, Egypte, Bangladesh, Maleisië, Pakistan, Iran en andere landen.

 

Geschiedenis

 

                                       ********************* Geschiedenis ***********************

 

 

De stichter die van het document van Qinyang haiyang machines, M. Wang maakt begon de fabriek toen hij 25 jaar oud was, steunt de ingenieur backgroud hem een, van kleinschalig tot nu hoogste 3 in het gebied!

 

 

Wij hebben ons merk als één van kwaliteit, consistentie en betrouwbaarheid gevestigd. Voor meer dan Drie decennia hebben wij ons aan de selecties, de productie, de logistiek en de dienst van overzichtsmaterialen toegewijd. Ons internationaal team heeft de kennis en de verplichting om uw bedrijf en klanten te steunen. Laat Haiyang uw vertrouwde op partner in het leveren van de hoogste kwaliteit, op tijd en aan een grote prijs zijn!

Dienst

************************* Vison&Value *********************

Als belangrijke globale document machinevervaardiging, geloven wij in het leveren van innovatie die, duurzaam en responsibly, een betere toekomst van onze klanten, gemeenschappen, werknemers, aandeelhouders samenwerkt te beveiligen en u.

Wij taxeren:

Onze werknemers, die het succes aan Haiyang-van papierfabricagemachines ‚integraal zijn

Het milieu, als onze zaken, hangt van duurzame verrichtingen af

Onze klanten en leveranciers, die onze zaken ondersteunen

De principes van goed bestuur aangezien wij duurzame zaken blijven bouwen

Ons Team

 

**************** Team ****************

 

 

De vervaardiging van de papierfabricagemachines van Qinyanghaiyang is een professionele de fabriek van papierfabricagemachines het integreren onderzoek en een ontwikkeling, productie, verkoop en de dienst, die aan strikte kwaliteitscontrole en attente klantenservice geëngageerd is.
Als u een goed werk wilt doen, moet u de hulpmiddelen eerst scherpen. De producten van uitstekende kwaliteit vergen verfijnd materiaal om te bereiken.
Ons bedrijf heeft nu 4 productieworkshops, 35 reeksen die van CNC materiaal, 26 professionele technici, 30 ingenieurs machinaal bewerken, verzeker effectief de nauwkeurigheid en de prestaties van de producten.