Hoe te om document pers te ontwateren?

June 7, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om document pers te ontwateren?

De de hoge snelheidsverbetering van de snelheid van de document machine heeft hogere eisen ten aanzien van het dehydratieeffect van de pers. Voor een normale document machine, die kunnen de dehydratieprestaties van de document machine op de voorwaarde van hoge snelheidsverrichting de het werk efficiency van de document machine zeer verbeteren verbeteren.

 

Acht factoren die het drukken en dehydratie beïnvloeden
 
1. De invloed van de lijndruk
2. De invloed van de dringende rol
3. De invloed van de tekenings algemene Hoek aan de kant van de drukafzet
4. De vacuümgraad van de vacuümrol en de invloed van de vacuümhoek
5. De invloed van het water die van de lagere drukrol apparaat behouden
6. De invloed van de voertuigsnelheid
7. De invloed van de dunne modderkenmerken
8. De invloed van de algemene kwaliteit
 
 
1. De invloed van de lijndruk
De lijndruk verwijst naar de druk op de eenheidslengte van de contactoppervlakte van het drukgebied, en de specifieke lijndruk verwijst naar de verhouding van de lijndruk aan de breedte van het drukgebied. Volgens onderzoek, is de stijgende specifieke lijndruk bevorderlijk voor dehydratie, en het is niet bevorderlijk voor dehydratie. Nochtans, in de daadwerkelijke productie, wegens de natte document pagina's van dekens, kan de specifieke druk niet worden berekend, maar kan slechts door de reactie van de lijndruk worden gebruikt. Alle moderne document machines neigen om de veranderlijke verrichting van de lijndruk te gebruiken.
 
2. De invloed van de dringende rol
1) Effect van roldiameter: Groter de diameter, breder verhoogt de breedte van het drukgebied, wanneer de lijndruk hetzelfde is, de broodjesdiameter, de specifieke drukdalingen, de dalingen van de dehydratiecapaciteit;
2) Effect die van kleefstof hardheid behandelen: Hoger de hardheid van de lijmdekking, is smaller het drukgebied, onder dezelfde lijndruk, dan de lijndruk groter, is de dehydratiecapaciteit sterk;
3) Effect die van kleefstof dikte behandelen: De dikte van de rubberlaagverhogingen, die aan de daling van de hardheid van de rubberlaag binnen een bepaalde waaier gelijk is, en de breedte van het drukgebied verhoogt ongeveer rechte lijn. Onder dezelfde lijndruk, wordt de verhouding lijndruk verminderd en de dehydratieefficiency wordt verminderd.
 
3. De invloed van de tekenings algemene Hoek aan de kant van de drukafzet
Het belangrijkste resultaat is het probleem van natte document vochtigheidsabsorptie van de deken. In de uitgang is de richting van de vacuümrol of groefrol lichtjes groter, en de pagina is zo spoedig mogelijk gescheiden van de deken, die bevorderlijk is om de natte terugkeer te verminderen en de dehydratieefficiency te verbeteren.
 
4. De vacuümgraad van de vacuümrol en de invloed van de vacuümhoek
De vacuümgraad van de vacuümrol heeft direct geen groot effect op de dehydratie. De belangrijkste functie van de vacuümrol is de vochtigheid uit het algemene en natte document door de gaten en de lossing te drukken. Het vacuüm kan de vorming van luchtbellen effectief elimineren, zelfs als de deken nieuw of oud is. Soms, hoewel de vacuümgraad veel is, is de daadwerkelijke drainage en het ontgassen capaciteit zeer slecht. Daarom het regelmatige zou schoonmaken of de vervanging van vacuümrollen aandacht aan moeten worden besteed, die uiterst belangrijk is om de voorwaarden van het productieproces van de persafdeling te stabiliseren.
 
5. De invloed van het water die van de lagere drukrol apparaat behouden
Het is zeer belangrijk om een schraperapparaat aan de ingangskant van de lagere drukrol of de vacuümrol en de groefrol te installeren. Een deel van het water in het drukgebied wordt genomen wordt verlaten in de porie, weggegooid of gedeeltelijk weggegooid aan de roloppervlakte door de roterende middelpuntvliedende kracht die. Als het niet wordt verwijderd, zal het in het drukgebied worden gebracht en nat de deken, veroorzakend de daling van dehydratiecapaciteit te verminderen.
 
6. De invloed van de voertuigsnelheid
De snelheidsverhogingen, de tijd van de paginawoonplaats in het drukgebied is kort, de dalingen van de dehydratietijd, en de dringende verhogingen van het afzetwater, wat de sterkte van het natte document beïnvloedt, en kunnen de kans van een gebroken eind verhogen.
 
7. De invloed van de dunne modderkenmerken
1) Invloeden van pulp: Het verpulveren de hoogte, zal niet voor dehydratie bevorderlijk zijn, in het dringende deel is hetzelfde;
2) Effect van dunne modderverhouding: In het geval van dezelfde pulp, is de viscositeit van machinehoutpulp lager dan dat van chemische pulp, chemische houtpulp lager zal zijn dan dat van rietpulp, dunne modderviscositeit voor dehydratie bevorderlijk is, anders het niet bevorderlijk voor dehydratie is;
3) Gevolgen van het verpletteren van het inhamwater: Het inhamwater is groot, is de dehydratie vloeibare weerstand groot.
 
8. De invloed van de algemene kwaliteit
De waterabsorptie van de deken is een zeer hoge factor. Enerzijds, de materiële, het weven methode en de specificatie van de deken zelf hebben een grote invloed op dehydratie; anderzijds, zal de deken zelf slijtage en scheur na een paar dagen, dunne dikte, verhogingsdichtheid, smal drukgebied, en capaciteit van de verhogingsdehydratie. Na een periode, is de deken geleidelijk aan vuile en ontwaterde capaciteitsdalingen, waarbij de ononderbroken productie van de document machine wordt beïnvloed. Daarom moeten de dekens altijd in goede netheid worden gehouden om aan de vereisten van normale productie te voldoen.
 
Welke dringende methode moet efficiënter zijn?
Laarspers
 
Wat is een laarspers?
 
De laarspers moet de onmiddellijke dynamische dehydratie van rolpers in een oude brede dehydratie van de drukstreek onder statische druk veranderen, die een brede pers van de drukstreek is. De laarspers is hoofdzakelijk samengesteld uit laarsrol, achterpersrol, ladingssluiten en sommige hulpcomponenten.
 
Drie voordelen van de laarspers over de conventionele pers
 
1. De streek van de laarspers is meerdere keren van de traditionele persstreek: bij dezelfde snelheid, blijft het document in de streek van de laarspers voor meerdere keren van de traditionele persstreek.
2. De laarspers kan hogere lijndruk verkrijgen: het helpt om de het ontwateren efficiency van het document blad te verbeteren, is bevorderlijker voor het genezen van het document blad, zodat het document blad alvorens om betere sterkte te drogen ertoe te brengen, zodat het persdeel om betere prestaties te krijgen.
3. Verminderd watergehalte in het document die, zeer stoomconsumptie bewaren.
 
 
Conclusie
 
De dehydratie van het persdeel van de document machine is van grote betekenis voor het verbeteren van de snelheid van de document machine en het verminderen van de stoomconsumptie van de droger. De sterkte van de document breedteverhogingen zeer met de droogte, en de document breedte hebben lage droogte en slechte sterkte in het natte deel, dat het moeilijk maakt te lopen. De verrichtingsprestaties van de document breedte worden fundamenteel gewaarborgd door de droogte van het natte deel te verbeteren.