Hoe te om de Opaciteit van document te verbeteren?

February 21, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de Opaciteit van document te verbeteren?

 

De opaciteit is een document bezit. Het verwijst naar hoe doorzichtig of ziet door een blad van document is. Een hoge opaciteit betekent dat het document niet zeer doorschijnend is en het gemakkelijk is om druk op de pagina zonder de afleiding te lezen van het merken van de overkant die door tonen, kan de opaciteit van een blad van document worden beïnvloed door zijn basisgewicht evenals om het even welke toegevoegde vuller of materialen met een laag te bedekken.

 

Wat zijn de factoren die affect de Opaciteit van document?

 

Grondstof

 

De installatiecel zelf is kleurloos en transparant. De reden waarom de installatievezel ondoorzichtig is is dat het lignine, hars en andere substanties bevat die de vezel en met wit aan donkere bruin ondoorzichtig maken.

 

 

Pigment

 

Het kristaltype, de deeltjesgrootte, de groottedistributie, en de decentralisatieprestaties van het pigment allen beïnvloeden ondoorzichtig van het document.

 

De eigenschappen van de verf in document worden bepaald door vele factoren, zoals kwaliteitssaldo, het tarief van het pigmentbehoud, elektrische en chemische eigenschappen, en verspreide kleur, die zeer belangrijk is om alle eigenschappen te maximaliseren.

 

 

Effect van afstraffing

 

Hoger de compactheid van het document, is de meer die lucht uit het document, het minder luchtmiddel in de document laag, en het document wordt gedrukt bijna homogeen, met minder lichte breking en gemakkelijk om door de document laag over te gaan. Groter de transparantie van het document, zodat het kan het ondoorzichtige papier verbeteren door de graad van pulp te verminderen.

 

 

Invloed van zich document het vormen

 

Gebruik vervangt de ceramische het afschrikken raad in plaats van lijstbroodje om de document gelijkheid te verbeteren en de opaciteit te verhogen, de samengestelde pers de gewone pers, en gebruikt een controleerbare middelgroot-hoge kalender om de strakheid van het document blad te verbeteren, vermindert de druk van de pers en de kalender om de opaciteit te verbeteren.

 

 

Keur polyvinyl acetaat goed vormt het scherm en stroomversnellingterugwinningssysteem om het behoudtarief fijne vezels te verbeteren en de opaciteit van document te verbeteren.

 

 

Met de verbetering van de oppervlakteruwheid van het document, verhogen de het lichte verspreiden zich verhogingen, ruwer de document oppervlakte, ondoorzichtiger het document, en de netwerk en algemene korrel van de document oppervlakte ook de document ruwheid. Daarom de document opaciteitverhogingen. Men kan veronderstellen dat de document opaciteit aan het gewicht gram per vierkante meter binnen de waaier van pasmunt in de document hoeveelheid evenredig is.

 

Wat zijn de redenen voor de verhoging van de opaciteit van document?

 

Het toevoegen van vullers met r.i groter dan cellulose in het document verhoogt het aantal het lichte verspreiden zich interfaces in het document, d.w.z., zijn er drie verschillende interfaces tussen vezel en lucht, tussen vuller en vezel, en tussen vuller en lucht. Onder deze drie interfaces, zijn het verschil van r.i tussen vuller en de lucht groot. Daarom krijgt zich het licht het maximum verspreiden bij de interface tussen de vuller en de lucht, resulterend in een verhoging van opaciteit.

 

 

Hoe de vullers beïnvloeden de opaciteit van document?

 

Het doel van vullers in document het maken is het document te maken specifieke eigenschappen, zoals bleekheid, opaciteit, document sterkte, losse dikte, zachtheid, enz. verkrijgen Tegelijkertijd, maakt de toevoeging van vullers het interne hiaat van het document kleiner en kleiner, waarbij de inktabsorptie van het document wordt verhoogd en de inktabsorptie meer eenvormig wordt gemaakt.

 

 

Over het algemeen, zijn de onoplosbare of lichtjes oplosbare die mineralen in de dunne modder worden toegevoegd over 10% - 25% in het drukdocument. De toegevoegde hoeveelheid verschillend document is verschillend en kan zeer variëren.

 

 

Eerst en vooral, zouden wij moeten weten dat het document zonder vuller uit vezel en lucht samengesteld is. Lucht er bestaat in de poriën tussen de vezels. wegens verschillende r.i tussen de vezels en de lucht, wanneer de lichtstraal op de oppervlakte van het document glanst, d.w.z., verspreidt een deel zich van het licht op de interface tussen de vezels en de lucht, die het document een bepaalde (lage) geven opaciteit, die in de druk wordt weerspiegeld, hoofdzakelijk aantonend dat het zeer gemakkelijk is door te drukken.

 

Conclusie

 

In termen van het verbeteren van de opaciteit van document, denken wij dat de hardhoutpulp zoveel mogelijk van de grondstof zou moeten worden gebruikt om op de goede optische eigenschappen van hardhoutpulp te wijzen. Tegelijkertijd, zou de hoeveelheid mechanische pulp geschikt moeten worden verhoogd, maar de hoeveelheid dit deel van pulp is niet gemakkelijk te stijgen (binnen 20%).

 

 

De afstraffingsgraad van hardhoutpulp zal zoveel mogelijk worden verminderd op voorwaarde dat de document machine normaal is: de hoeveelheid vuller zal geschikt verhoogd worden in het gebruik van vuller, en de opaciteit van document blad zal beduidend verbeterd worden: In het gebruik van kleurstoffen, kan de hoeveelheid blauwe en rode kleurstoffen geschikt worden verhoogd, die effectief de opaciteit van het document zullen verbeteren.

 

 

Verminder zoveel mogelijk het natte water in de document machineverrichting, maak de document pagina's, en ruwe micro dik -. In de omstandigheden, verminder de zachtheid, verminder geschikt de spanning van het lichaam, en verminder het water van de document pagina's. Document de uniformiteit en delicateness zullen ook ondoorzichtig van de papierindustrie beïnvloeden.